SINTEZA ZILEI. Gorilele Elenei Udrea au agresat o femeie în vârstă

de M.T.    |    07 Mai 2014   •   23:02

Imagini incredibile din comuna Nana, difuzate în ediţia de miercuri a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3.

O femeie în vârstă care intenţiona să-i ceară explicaţii Elenei Udrea în privinţa terenurilor de la Nana a fost agresată şi trântită la pământ de gorilele fostului ministru al Dezvoltării.


De asemenea, persoanele care au însoţit-o pe Elena Udrea în vizita în comuna Nana au atacat şi echipa Antena 3 care a surprins incidentul.

Potrivit jurnalistului Radu Tudor, atacatorul femeii este Fane Fileaţă, lider al PDL din comuna Curcani.


Totodată, deputatul PMP Marin Anton a asistat impasibil la agresiunea produsă împotriva femeii, fără a interveni pentru calmarea spiritelor.

Contactat telefonic în timpul emisiunii, Anton a încercat să nege incidentul şi s-a apărat spunând că nu a văzut momentele în care femeia a fost agresată, iar echipa Antena 3 atacată şi înjurată.


Deputatul PMP
El a precizat că doar a observat o femeie ridicându-se de jos, adăugând că pe agresor l-a văzut pentru prima dată în ziua respectivă. - See more at: http://www.dcnews.ro/imagini-ocante-un-lider-pdl-da-de-pamant-cu-o-femeie-la-nana-un-deputat-pmp-sta-impasibil-la-ca-iva-metri-de-locul-incidentului_442855.html#sthash.WLOCtsmP.dpuf
a precizat că a observat-o pe femeie când s-a ridicat de de jos şi a adăugat că pe agresor l-a văzut pentru prima dată miercuri, în timpul vizitei la Nana.

În cadrul emisiunii au intervenit şi reputaţii actori Sebastian Papaiani şi Dorel Vişan, care au comentat incidentul produs miercuri.El a precizat că doar a observat o femeie ridicându-se de jos, adăugând că pe agresor l-a văzut pentru prima dată în ziua respectivă. - See more at: http://www.dcnews.ro/imagini-ocante-un-lider-pdl-da-de-pamant-cu-o-femeie-la-nana-un-deputat-pmp-sta-impasibil-la-ca-iva-metri-de-locul-incidentului_442855.html#sthash.WLOCtsmP.dpuf

x close