Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Imagini SCANDALOASE cu arestarea a două tinere

Sinteza Zilei: Imagini SCANDALOASE cu arestarea a două tinere

Sinteza Zilei: Imagini SCANDALOASE cu arestarea a două tinere
14 Mai 2015   •   22:03
Doi poliţişti de la Poliţia Rutieră din Râmnicu Vâlcea au fost filmaţi în timp ce au bruscat două fete minore. Pe filmare se vede cum cei doi poliţişti împing una dintre fete, iar martorii intervin. 
 
Mai mult, unul dintre agenţi a încercat să-i smulgă telefonul din mână uneia dintre tinere, care filmase incidentul. 
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", realizată de Mihai Gâdea, la Antena 3. 
 
Mircea Badea a explicat că preferă să nu ia partea vreunei părţi, dar că toată scena i se pare "melteneală tipic românească". 

 
"Cred că suntem în aceeaşi situaţie penibilă ca de fiecare dată. Nu avem respect faţă de instituţii, pentru că instituţiile nu dau doi bani pe cetăţeni. Ne aducem aminte şi de alte secvenţe cu poliţişti. Cred că fiecare dintre noi are una preferată. Din fericire, eu am doar mici amintiri anecdotice, dar îmi aduc aminte de scena cu poliţistul care era bătut cu ştergătoarele de parbriz. Dar asta este foarte trist. Nu vom avea niciodată respectul cetăţenilor faţă de instituţie, câtă vreme nu există şi de partea celalată. În plus, cred că avem o problemă gravă de formare. De fiecare dată când avem o situaţie, noi descoperim că ăla nu era pregătit, nu avusese nicio pregătire în situaţia aia specifică, deşi acolo trebuia să facă treabă."
 

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close