Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Înregistrare BOMBĂ cu fetița lui Dan Condrea. ”Uliana mă bătea și îmi spunea că mă bate ca să am motiv să plâng”

Sinteza zilei: Înregistrare BOMBĂ cu fetița lui Dan Condrea. ”Uliana mă bătea și îmi spunea că mă bate ca să am motiv să plâng”

Sinteza zilei: Înregistrare BOMBĂ cu fetița lui Dan Condrea. ”Uliana mă bătea și îmi spunea că mă bate ca să am motiv să plâng”
10 Iul 2016   •   22:14

Mihai Gâdea a difuzat, la Antena 3, un scurt material cu fiica lui Dan Condrea, filmat chiar de fosta soția a patronului Hexi Pharma, Laura Georgescu.

Fetița este întrebată de mamă dacă era bătută de tatăl ei și soția acestuia, Uliana, iar copila confirmă, arătând că se întâmplă destul de des să fie agresată.

”Când plângeam, Uliana mă bătea că zicea să am motiv de ce să plâng”, a spus fetița.

Mai mult ea spune că adesea nu i se dădea nimic de mâncare până la amiază, iar tatăl ei îi interzicea să se joace spunându-i că e prea mare pentru păpuși.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, Laura Georgescu a afirmat că încă din 2010 a depus denunțuri penale care fac referire la rele tratamente aplicate minorului și de fiecare dată era sesizată și Protecția Copilului, care nu a luat nicio măsură.

Potrivit Laurei Georgescu, răspunsul autorităților era mereu același. Că fetița nu prezintă semne ale unor agresiuni fizice sau psihice, chiar dacă nu au stat niciodată de vorbă cu copilul agresat.

Laura Georgescu a afirmat, la Antena 3, că înregistrările, care au fost făcute în 2015 și 2016, au fost prezentate instanței, la recomandarea unui avocat.

 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close