Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Înregistrare bombă cu judecătorul Cristi Dănileț

Sinteza zilei. Înregistrare bombă cu judecătorul Cristi Dănileț

Sinteza zilei. Înregistrare bombă cu judecătorul Cristi Dănileț
15 Mai 2018   •   23:38

Jurnalistul clujean Liviu Alexa a publicat, marți, informații stupefiante despre judecătorul Cristi Dănileț.

Ziar de Cluj a descoperit un forum intern al judecătorilor inițiat în urmă cu mai mulți ani de fostul judecător CSM Cristi Dănileț, actualmente judecător la Tribunalul Cluj, în care s-au discutat de-a lungul unui deceniu diverse probleme ale magistraților.

Pe acest grup erau înregistrați aproximativ 500 de magistrați.

Dănileț a luat decizia de a închide acest forum, nu înainte de a posta un mesaj șocant în care susține că mulți judecători sunt alcoolici, cu probleme mintale, colaboratori.

Cristi Dănileț scrie că s-a săturat de ce se întămplă pe respectivul forum, mai ales de magistrații care "se uită la Antena 3 seara și citesc luju.ro dimineața".

"Am întâlnit pe acest grup indivizi care au furnizat ani de-a rândul informații către presă, oameni cu viziuni politice exprimate deschis deși acest comportament este interzis de regulile profesiei, alcoolici care au furnizat poze cu magistrați către presă, bolnavi psihici care au transformat grupul în loc de defulări.

S-au dus atacuri nu suburbane, ci de-a dreptul nesimțite, de la amenințări cu dosare penale la amenințări cu bătaia, cu insulte și calomnii demne de băieți din spatele blocurilor gri.

Am văzut comentarii ale proceselor în curs de derulare, ba până și indivizi care pozau în deontologi dar dincolo stăteau la masă cu politicieni și ofițeri din SRI.

Am văzut cu ochii mei mesaje fw către unii membri CSM care nu erau membri pe grup.

Miștocăreala și umilința au devenit reguli de comunicare. Toate adresele membrilor de aici au fost furate și creat un grup paralel, cu reguli complet arbitrare.

Membri ai inspecției și membri ai CSM au devenit complici la această stare de lucruri.

Șefi de instanțe au devenit la rândul lor abuzatori în acest spațiu de libertate. Dintr-o tribună a păsurilor și soluțiilor, grupul a devenit o platformă mai degrabă politică.

Din păcate, magistratura și-a arătat o față pe care nu o știam. A fost și asta o lecție.

Curând, am constatat că mulți dintre magistrații români sunt cei care se uită la antena3.ro seara și citesc luju.ro dimineața", a scris Cristi Dănileț pe forumul "Magistratro", potrivit ziardecluj.ro.

Jurnalista Mihaela Trif publică în Ziar de Cluj o înregistrare-bombă cu judecătorul Cristi Dănileț. La un moment dat, Dănileț o amenință pe jurnalistă că va comite o infracțiune dacă va face publice detalii conținute pe forumul creat de el, "Magistratro".

Înregistrea audio cu Cristi Dănileț, AICI.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea cristi danilet
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close