Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Interviu cutremurător cu Mariana, o româncă răpită și violată zece ani în Italia. Asemănări șocante cu cazul Dincă

Sinteza zilei. Interviu cutremurător cu Mariana, o româncă răpită și violată zece ani în Italia. Asemănări șocante cu cazul Dincă

Mihai Gâdea a prezentat marți seara la ”Sinteza Zilei”, infernul unei românce răpită și violată timp de zece ani în Italia.

Sinteza zilei. Interviu cutremurător cu Mariana, o româncă răpită și violată zece ani în Italia. Asemănări șocante cu cazul Dincă
Sursa foto: foto: captura video
19 Feb 2020   •   21:36

Mariana a fost închisă fără lumină, fără apă, fără căldură, a fost bătută și lovită crunt. Capul ei i-a fost cusut chiar de bărbat după ce i-a spart capul. Rana de la cap i-a cusut-o cu acul cu fir de la undița de pescuit.

Acest individ a fost arestat. Omul era chiar partenerul ei de viață și tatăl celor doi copii ai ei.

Mariana a fost sechestrată timp de zece ani, de la vârsta de 19 ani, într-o baracă, precum cele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă trăind lucruri desprinse ca dintr-un film de groază..

”Acum să zicem că sunt bine. Și eu și copiii. M-am angajat să îi fiu îngrijitoare pentru mama lui. Bărbatul o bătea ca să moară mai repede. Am fost de față. O lovea cu pumnii și picioarele. Erau condiții inumane. Am încercat să intervin, dar m-a bătut și pe mine. Am aflat că de fapt femeia era soția lui și era bolnavă de cancer.

El m-a violat mereu. S-a întâmplat de când am venit în casă. N-am avut niciun contact cu exeriorul, sigilase și ferestrele. Am încercat să scap la un an de la nașterea primului meu copil, dar eram la etajul patru cu ferestrele sigilate, cu gratii puse. Am găsit geamul de la baie deschis într-o zi, am făcut o coardă din cearceafuri ca să pot să plec, dar m-a prins. M-a bătut rău, apoi mi-a bagat cearceaful în gură. Am trăit în teroare”, a spus femeia.

Pentru ce i-a făcut Marianei monstrul a fost condamnat la 20 de ani de închisoare.

Toate detaliile în materialul video de mai jos:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mariana
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close