Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea, acuzaţi că fac presiuni într-o cauză în care s-au pronunţat definitiv

Sinteza zilei: Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea, acuzaţi că fac presiuni într-o cauză în care s-au pronunţat definitiv

Sinteza zilei: Judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea, acuzaţi că fac presiuni într-o cauză în care s-au pronunţat definitiv
09 Iul 2015   •   23:29

Răzvan Savaliuc a dezvăluit, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", situaţia inedită în care se află judecătorii Camelia Bogdan şi Alexandru Mihalcea, care sunt acuzaţi de colegii magistraţi că fac presiuni într-o cauză în care s-au pronunţat deja definitiv, încălcând legea.

Cei doi sunt acuzaţi că îl ameninţă voalat cu amenzi judiciare pe şeful ANAF, căruia i-au cerut CNP-ul în vederea unor sancţiuni viitoare, în încercarea lor de a verifica stadiul executărilor într-un dosar încheiat cu condamnare.

"E ca şi când un judecător dă o soluţie de condamnare la moarte şi tot el merge în plutonul de execuţie şi trage glonţul", a spus senior editor la luju.ro, Răzvan Savaliuc.

Solicitarea CNP-ului şefului ANAF, în condiţiile în care un judecător se desesizează de caz după soluţia finală, apare ca o acţiune de intimidare şi ameninţare.

Din această cauză, vicepreşedintele Curtii de Apel Bucureşti Daniel Grădinaru a cerut sesizarea Inspectiei Judiciare împotriva Cameliei Bogdan şi a lui Alexandru Mihalcea.


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Răzvan Savaliuc
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close