Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Lia Olguța Vasilescu îi dă replica lui Klaus Iohannis

Sinteza zilei. Lia Olguța Vasilescu îi dă replica lui Klaus Iohannis

Sinteza zilei. Lia Olguța Vasilescu îi dă replica lui Klaus Iohannis
Sursa foto: sursa: Presidency.ro/ Antena 3
16 Ian 2019   •   22:58

Lia Olguța Vasilescu a afirmat, miercuri, la "Sinteza Zilei", că nu are o explicație logică pentru faptul că președintele Klaus Iohannis îi blochează drumul spre Ministerul Dezvoltării.

"Nu pot să găsesc o explicație logică, pentru că se comportă ca un copil care spune 'știu că e jucăria ta, dar îmi place mie și o iau eu și mă joc cu ea. Cam așa s-a comportat președintele în ultimele săptămâni.

Prima oară a motivat că nu am experiență, a doua oară nici nu ar fi putut să spună că nu am experiență, pentru că veneam totuși dintr-o funcție de primar într-un minister al Administrației Publice Locale. A spus că nu îndeplinesc condițiile legale și a citat și articolele de lege, ori articolele respective se referă la faptul că trebuie să fii cetățean român, și sunt, trebuie să ai domiciliul în România, și-l am, trebuie să nu fii condamnat penal definitiv, și nu sunt, și trebuie să nu ai vreo incompatibilitate și nu am.

Deci, practic, a scris ceva pe hârtie ca să fie acolo și eventual să se spună că respectă CCR, dar iată că se încăpățânează în continuare și avem aceeași situație", a spus Vasilescu.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close