x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Sinteza zilei. Mărturia emoționantă a Andreei Marin despre Cristian Țopescu

de D.G.   •   16 Mai 2018   •   21:39
Sinteza zilei. Mărturia emoționantă a Andreei Marin despre Cristian Țopescu  817

Andreea Marin a dezvăluit, miercuri, la "Sinteza zilei", că a fost ucenica lui Cristian Țopescu și că dragostea pentru televiziune, iar mai apoi rigurozitatea și documentarea cerute de munca în televiziune, i-au fost insuflate tot de marele comentator sportiv și om de televiziune.

"Aș putea să spun că i-am fost ucenic. Cristian Popescu a fost întâi de toate o voce pentru mine atunci când eram copi și tatăl meu era cu ochii pe competițiile sportive. La vremea aceea prea puține erau distracțiile noatre și faptul că deveneam mândri prin intermediul sportivilor ce făceau asta pentru noi ca români era mare lucru. Tatăl meu urmărea competițiile sportive și vocea aceea pe care o auzeam mă impulsiona, mă făcea să simt și să învăț.

Îmi aduc aminte că înainte de momentul în care avea să înceapă competiția domnul Cristian Țopescu făcea o întreagă istorie a locului, te introducea în atmosferă și chiar dacă tu, românul de atunci, nu aveai posibilitatea de a călători, călătoreai cu ajutorul vorbelor lui. Atunci a fost primul moment când eu am învățat ce înseamnă documentarea", a spus Andreea Marin.

 

 

sati