Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Medicii de la Floreasca, despre valul de demisii care a zguduit sistemul sanitar. ”Unii au venit de acasă pentru a-și da demisia!”

Sinteza zilei: Medicii de la Floreasca, despre valul de demisii care a zguduit sistemul sanitar. ”Unii au venit de acasă pentru a-și da demisia!”

Sinteza zilei: Medicii de la Floreasca, despre valul de demisii care a zguduit sistemul sanitar. ”Unii au venit de acasă pentru a-și da demisia!”
Sursa foto: Foto: captura Antena 333
01 Sep 2016   •   23:44

Trei medici din cadrul UPU-SMURD al Spitalului Floreasca au vorbit, joi seară, la Sinteza Zilei, despre problemele care le-au făcut pe multe dintre cadrele medicale din această unitate să își dea demisia.
 
Dr Gabriela Bratosin, medic UPU-SMURD, a afirmat că principala nemulțumire care a dus la valul de demisii de la Floreasca a fost lipsa de medicamente și echipamente în camera de gardă, din cauza managerului de spital care refuza să semneze referatele de achiziții.
 
”Așa ajungi să ai lipsă anumite medicamente la camera de gardă, tu fiind un spital de urgență, de calibrul Spitalului Floreasca, care asigură activitate în prespital terestru și aerian. Sunt medicamente care nu îți pot lipsi”, a spus dr. Gabriela Bratosin.

”Și nu au fost doar medicamente, ci și reactivi pentru analizoarele noastre rapide”, a mai spus aceasta.

”Nu aveam niciun plan după demisie”, a spus dr. Raluca Moldoveanu.
 
Medicii au afirmat, la Sinteza Zilei, că au cerut să renunțe la demisii, odată cu plecarea managerului cu care erau în conflict, însă, deocamdată, nu există o conducere la Spitalul de Urgență Floreasca care să ia o decizie în acest sens.

 

 


 

×
Subiecte în articol: spitalul Floreasca Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close