Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Minciuna fără precedent a propagandei băsiste

Sinteza zilei. Minciuna fără precedent a propagandei băsiste

Sinteza zilei. Minciuna fără precedent a propagandei băsiste
de S.T.    |    09 Dec 2014   •   22:54

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea a anunţat, marţi seară, la "Sinteza Zilei", că-l va da în judecată pe Laurenţiu Ciocăzanu.

"Pe acest mizerabil îl vom acţiona în judecată, poate va recunoaşte cine l-a pus. Poate va spune: sunt chelner sub acoperire", a spus Mihai Gâdea, după ce Laurenţiu Ciocăzanu a publicat un articol în care scrie că Cristian Burci a iniţiat demersurile pentru a cumpăra de la Raiffeisen Bank creanţa deţinută în cazul Intact.

"În Antene, se vorbeşte că Burci are deja 40%", scrie Ciocăzanu. Totodată, scrie Laurenţiu Ciocăzanu, "Mihai Gâdea şi Mircea Badea vor fi daţi afară".

Toate aceste informaţii au fost negate de Mihai Gâdea, marţi seară, la Antena 3.

"S-au gândit ei ce ar putea să mai mintă pe acest final şi cum ar putea să ne creeze o problemă. O minciună de la un capăt la celălalt. (...)Nici Băsescu nu-şi permite să mintă aşa. Cum să minţi în halul ăsta şi cine te plăteşte?", a spus Mihai Gâdea.

"De fiecare dată când Antena 3 a fost atacată şi au fost lansate mizerii de genul acesta audienţa a crescut tot mai mult, fiindcă lumea s-a solidarizat tot mai mult cu noi", a completat jurnalistul Radu Tudor.

Mircea Badea a comentat şi el în cadrul emisiunii În gura presei minciuna fără precedent a propagandei băsiste.





×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close