Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Mircea Stănescu - împuşcat în cap. Sinucidere sau crimă?

Sinteza Zilei: Mircea Stănescu - împuşcat în cap. Sinucidere sau crimă?

Sinteza Zilei: Mircea Stănescu - împuşcat în cap. Sinucidere sau crimă?
05 Ian 2009   •   22:55

?Avem de-a face cu o tragedie, e încă o victorie a presei de investigaţie din România care în loc de o victimă a produs două. Ce a facut Mircea Stănescu era problema lui, şi problemele de acest gen se rezolvă la tribunal?, a declarat analistul Victor Ciutacu, invitat la prima ediţie din acest an a emisiunii Sinteza Zilei. Declaraţia jurnalistului a fost făcută ca urmare a tragicei morţi a lui Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roşca Stănescu, care s-a împuşcat luni seară în apartamentul său de pe strada Panduri din Bucureşti. Mircea Stănescu a fost pus recent sub urmărire penală de către procurori în cazul accidentului rutier de pe strada Barbu Văcărescu, din Bucureşti, care a avut loc pe 27 decembrie şi s-a soldat cu moartea unui bărbat.
?Deocamdată nu avem nicio certitudine că Mircea Stănescu era la volan, e posibil să fi produs un accident în noaptea respectivă şi, în acest caz trebuia să răspundă în faţa justiţiei?, a spus Victor Ciutacu.
Jurnalistul este de părere că acest ?carnaval făcut în jurul accidentului, ca şi la cel al lui Ludovic Orban, a fost un adevărat linşaj. Justiţia nu se face la televizor şi nici în stradă, dacă era vinovat trebuia să răspundă în faţa legii?, a subliniat Victor Ciutacu.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close