Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Planul dement al celui care se autointitulează adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august: "Flăcări, fum și sânge pe străzi!"

Sinteza zilei. Planul dement al celui care se autointitulează adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august: "Flăcări, fum și sânge pe străzi!"

Sinteza zilei. Planul dement al celui care se autointitulează adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august: "Flăcări, fum și sânge pe străzi!"
Sursa foto: foto: captura Antena 3
06 Aug 2018   •   21:27

Mihai Gâdea a prezentat, luni, la "Sinteza Zilei", un interviu halucinant cu omul care se autointitulează "adevăratul organizator al protestului diasporei din 10 august".

Ovidiu Grosu a mers zilele trecute la Videle în fața casei premierului Viorica Dăncilă și a început să incite la violență.

"Eu am organizat mișcarea cu diaspora, însă nu am vrut să ies în evidență pentru că mi-am dat seama că voi fi atacat și am conceput această acțiune pe plan orizontal. Nimeni nu va veni să ne facă bine, binele ni-l facem noi. Flăcări, fum și sânge pe străzi - nu există altă variantă", a spus bărbatul, în interviul pentru Antena 3.

Potrivit acestuia, protestul pașnic nu este o variantă.

"Eu vorbesc de o revoluție, nu de un protest. (...) Trag acum un semnal de alarmă, un avertisment către forțele de ordine: oricine va încerca să reprime aceste manifestări, va fi judecat de Tribunalul Penal Internațional, pentru că avem drept inclusiv să ucidem în aceste condiții (...) Dacă jandarmul îmi pune bastonul în gât sau pistolul în cap eu am dreptul să-i iau viața", afirmă individul.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close