Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei. Șase asasinate mafiote în România. Mihai Gâdea: Toți tac!

Sinteza zilei. Șase asasinate mafiote în România. Mihai Gâdea: Toți tac!

Sinteza zilei. Șase asasinate mafiote în România. Mihai Gâdea: Toți tac!
21 Oct 2019   •   21:35

Un tânăr pădurar, Liviu Pop, tatăl a trei copii, a fost executat cu propria lui armă de hoții de lemne din Maramureș.

Bărbatul a încercat să apere pădurea și a cerut ajutor la 112, dar până să ajungă salvatorii un coleg l-a găsit mort și cu un picior rupt. Șase indivizi au ajuns la audieri, însă niciunul dintre suspecți nu a fost reținut de către procurori.

Este al doilea pădurar în mai puțin de o lună. Iar seria atacurilor naște controverse uriașe despre defrișările ilegale din România.

Subiectul a fost comentat de Mihai Gâdea în ediția de luni a emisiunii "Sinteza Zilei":

"Te uiți din ce în ce mai larg la această poveste și îți dai seama că acolo este un iad. Un iad al acelora care pur și simplu nu au niciun fel de Dumnezeu, nu au niciun fel de înțelegere pentru ceea ce înseamnă pădurile pentru această țară. Și când vezi diavolii care încearcă să pună mâna pe fiecare halcă de pădure pur și simplu e oripilant.

Cine sunt asasinii? Unul dintre suspecți este nepotul prim-procuroarei de acolo. Ce credeți? A fost arestat până la ora asta? Nu! A fost doar audiat - nu trebuie deranjat prea mult. Parcă ne aducem aminte și de Caracal când suspiciunile legate de oameni care sunt în tot felul de cercuri au toată protecția", a spus Mihai Gâdea.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close