Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei: Secretele murdare ale fraudării alegerilor din 2009. Cine sunt cei cinci care pot să-l îngroape pe Traian Băsescu

Sinteza Zilei: Secretele murdare ale fraudării alegerilor din 2009. Cine sunt cei cinci care pot să-l îngroape pe Traian Băsescu

Sinteza Zilei: Secretele murdare ale fraudării alegerilor din 2009. Cine sunt cei cinci care pot să-l îngroape pe Traian Băsescu
12 Oct 2016   •   22:46

Campania lui Traian Băsescu din 2009 ridică în continuare multe semne de întrebare. Sunt mulţi care ştiu ce s-a întâmplat atunci şi pot să-l înfunde pe Traian Băsescu. Astăzi, DNA a cerut urmărirea penală a Elenei Udrea pentru instigare la luare de mită.

Un alt personaj important, deputatul Marin Anton a dat cu subsemantul la DIICOT. Marin Anton este vizat de o anchetă a procurorilor anti-mafia. Parlamentarul a fost chemat astăzi la DIICOT şi a fost interogat mai bine de trei ore într-un dosar de evaziune fiscală, spălare de bani şi luare de mită. Numele său apare în dosar în urma unui denunţ. Deputatul este cercetat şi de DNA într-un dosar în care este acuzat că şi-a folosit influenţa pentru ca mai mulţi consilieri locali să voteze proiectele de hotărâri ale Consiliului Local Giurgiu care aveau ca obiect trecerea din domeniul public in domeniul privat si ulterior vanzarea prin licitatie publica a suprafetei de 2.200 mp teren. Terenul a ajuns, în cele din urmă, la fiul unui alt parlamentar.

Cine este Marin Anton

Marin Anton este cunoscut publicului din România mai ales după episodul Nana, unde gorilele sale au lovit o bătrână în timpul vizitei Elenei Udrea. Însă parlamentarul nu este străin și de afaceri dubioase. Deși și-a făcut avere din mari afaceri falimentate, Marin Anton a scăpat basma curată până acum.

Numele lui Anton este însă strâns legat de falimentarea fabricii Danubiana și de afacerile necurate de la Rafo Onești. Într-un singur an, el și-a ridicat o vilă de 800 de metri patrați în cartierul Militari. Deputatul o are drept vecină pe șefa ANAF Giurgiu, Virginia Velican. Cei doi nu sunt doar vecini. Ei împart aceeași curte și chiar același constructor, căci vilele celor doi sunt extrem de asemănătoare și au fost ridicate aproximativ în aceeași perioadă.

 

Ce făcea Elena Udrea în 2009

Ce se întâmpla în 2009 la alte posturi de televiziune, în timp ce Antena 3 vorbea despre neregulile din campanie. Ce face Elena Udrea în 2009? Se duce la conacul lui Mircea Dinescu, unde boteza un miel în cinstea lui Marin Sorescu.

Monica Iacob Ridzi, un posibil martor cheie al campaniei din 2009

Fostul ministru al Tineretului, Monica Iacob Ridzi, a fost condamnată la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul în care este acuzată, alături de alte 11 persoane, de abuz în serviciu în legătură cu manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. Monica Iacob Ridzi dacă vorbeşte poate să-i îngroape. Va sta cinci ani sau va spune adevărul ce s-a întâmplat atunci?

Cine sunt cei cinci care pot să-l îngroape pe Traian Băsescu?

Cine sunt cei cinci care pot să-l îngroape pe Traian Băsescu? Există nişte imagini de la ministertul de Interne, la o zi după alegeri, şi dacă procurorii din România ar vrea să ancheteze, ar putea. Ministrul Comunicaţilor a spus că 60 de milioane de euro s-a cheltuit pentru campania electorală a lui Traian Băsescu. Ce au făcut oamenii lui Băsescu acolo?

 

 

×
Subiecte în articol: Marin Anton Elena Udrea
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close