Antena 3 CNN Actualitate Sinteza zilei: Soţia lui Crin Antonescu şi Monica Macovei, umăr la umăr explicând cum va fi salvată România

Sinteza zilei: Soţia lui Crin Antonescu şi Monica Macovei, umăr la umăr explicând cum va fi salvată România

Sinteza zilei: Soţia lui Crin Antonescu şi Monica Macovei, umăr la umăr explicând cum va fi salvată România
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
01 Iun 2014   •   22:42

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza Zilei", un fragment dintr-o emisiune a unui post de televiziune care le-a adus împreună, "umăr la umăr", pe Monica Macovei şi pe soţia liberalului Crin Antonescu, Adina Vălean.

"Soţia lui Crin Antonescu şi Monica Macovei, umăr la umăr, explicându-ne cum România va fi salvată", a afirmat Mihai Gâdea, care a adăugat că anunţul PNL-ului privind fuziunea cu PDL, a doua zi după alegeri, când 15% au votat i-au votat ştiindu-i liberali, este "cea mai mare mârşăvie din istoria democraţiei".

”Crin Antonescu nu mai reprezintă de multă vreme doctrina de dreapta şi nu poate aspira la o susţinere politică pentru Preşedinţie din partea partidelor de dreapta. Antonescu este, ca şi Victor Ponta, un politician profund nociv, iar cariera lui politică trebuie să se încheie”, era de părere Monica Macovei, la sfârşitul anului trecut.

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Monica Macovei Adina Valean
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close