Antena 3 CNN Actualitate Sinteza Zilei. Una dintre victimele procurorului Bucurică rupe tăcerea

Sinteza Zilei. Una dintre victimele procurorului Bucurică rupe tăcerea

Sinteza Zilei. Una dintre victimele procurorului Bucurică rupe tăcerea
25 Ian 2018   •   22:00

Mărturii incredibile ale femeii care în 2013 l-a acuzat de viol și hărțuire sexuală pe procurorul George Bucurică.

Acuzațiile au apărut în urmă cu patru ani, dar împotriva procurorului nu au fost luate măsuri. 

Joi, la ”Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a prezentat o serie de imagini cu fostul procuror-șef de la Oravița, care pare ”indispus”, după ce mai mulți martori au descris momente greu de imaginat cu procurorul în prim-plan, care s-ar fi aflat de fiecare dată sub influența alcoolului.

”Cu siguranță este alcoolic. M-am dus cu speranța că se va face lumină și m-am întors fără absolut nimic. Plângerea a fost făcută la Timișoara. Sunt multe femei care au fost agresate de acest personaj, dar nu au avut curaj, la toată lumea îi este frică” a spus la Antena 3 cea care l-a acuzat în 2013 și care a descris calvarul prin care a trecut din cauza procurorului Bucurică.

”De ce procurorul a fost protejat? Cine l-a protejat? Nu sunt singurele elemente pe care șefii le aveau despre acest procuror. Sunt foarte multe întrebări” a adăugat Mihai Gâdea.

Procurorul George Bucurică va fi anchetat de Inspecția Judiciară, a anunțat, joi, Parchetul General. Între timp, acesta a fost destituit din funcția de procuror-șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oravița și a revenit la Caraș-Severin.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close