Antena 3 CNN Actualitate Sinucidere la metrou, pe magistrala. Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în fața trenului

Sinucidere la metrou, pe magistrala. Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în fața trenului

Sinucidere la metrou, pe magistrala. Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în fața trenului
25 Iul 2019   •   08:01

Tragedie joi dimineață la metrou. Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit după ce s-a aruncat în fața metroului la stația Izvor. 

Circulația trenurilor va fi reorganizată de Metrorex astfel încât evenimentul să afecteze cât mai puțin călătorii. Incidentul vine după ce aseară, O femeie care ar fi vrut să se arunce înaintea trenului în staţia Dimitrie Leonida a fost salvată în ultimul moment. A fost oprită de agenţii de pază după ce a sărit porţile de acces. 

Martori susţin că s-ar fi certat cu prietenul ei şi a făcut o criză de nervi. Dar se pare că tânăra ar avea şi probleme psihice. Medicii sosiţi cu ambulanţa au sedat-o însă şi aşa cu greu au putut să o urce în salvare, abia după ce a fost încătuşată. Femeia a fost transportată la spitalul Obregia pentru mai multe investigaţii. 

Directorul Metrorex, Marin Aldea, a făcut primele declaraţii după incidentul de dimineaţă, de la staţia de metrou Izvor, unde un bărbat s-a aruncat în faţa trenului.

"Regretăm cele întâmplate. Au fost anunţate organele de intervenţie, s-a luat măsura de circulaţie a trenurilor în sistem pendulă şi la 8,36 circulaţia a revenit la normal. Noi monitorizăm fluxul de călători şi în situaţia în care constatăm că în anumite porţiuni fluxul a crescut suplimentăm numărul de trenuri astfel încât pe intervalul respectiv, circulaţia să aibă loc în condiţii normale", a declarat Marin Aldea. 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close