x close

Sinucidere ratată: S-a împuşcat în cap şi a supravieţuit (VIDEO)

30 Noi 2009   •   21:18
Sinucidere ratată: S-a împuşcat în cap şi a supravieţuit (VIDEO) victima

Patronul unei firme de salubritate din Bucureşti s-a împuşcat în cap, luni dimineaţă, în propriul apartament. Se pare că problemele financiare l-au adus în pragul disperării, aşa că a pus mâna pe pistolul cu gloanţe de cauciuc şi a tras. Rănit, şi-a anunţat soţia, care a chemat ambulanţa.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 10.00, într-un apartament din Calea Giuleşti. Bărbatul era singur acasă. S-a împuşcat o singură dată, în cap.

Femeia a sunat disperată la 112, iar echipajul SMURD care a venit la faţa locului l-a găsit conştient pe bărbat, dar asta nu înseamnă că intervenţia a fost uşoară. Pacientul a fost coborât 4 etaje, iar medicii s-au chinuit să-l menţină treaz şi stabil.

Bărbatul are 35 de ani, este patronul unei firme de salubritate şi are doi copii minori. Se pare că în ultima vreme era îngrijorat din cauza datoriilor. Directorul avea autorizaţie pentru pistolul cu care şi-a fi provocat rana.

Medicii de la spitalul Elias spun că bărbatul este în stare stabilă şi că a scăpat cu viaţă doar pentru că pistolul avea gloanţe de cauciuc.Observator

Citeşte mai multe despre:

sinucidere director
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati