Antena 3 CNN Actualitate Situaţie aberantă în Buzău: Protecţia Consumatorului nu poate verifica o firmă de cablu TV. Vezi care este motivul

Situaţie aberantă în Buzău: Protecţia Consumatorului nu poate verifica o firmă de cablu TV. Vezi care este motivul

Situaţie aberantă în Buzău: Protecţia Consumatorului nu poate verifica o firmă de cablu TV. Vezi care este motivul
Sursa foto: Foto: visatorprinstele.blogspot.com
15 Mar 2012   •   23:04

Reclamaţiile la adresa unei firme de internet şi cablu TV din Buzău nu pot fi verificate fiindcă inspectorii pentru protecţia consumatorilor nu pot lua legătura cu reprezentanţii societăţii, informează Mediafax. Firma respectivă are program cu publicul între 3.00 şi 5.00, a declarat, joi, comisarul şef Nicuşor Dinulescu.
   
Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Buzău, Nicuşor Dinulescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că mai mulţi cetăţeni din Buzău au depus la sediul instituţiei reclamaţii la adresa unei firme de internet şi cablu TV din municipiu.
   
Potrivit lui Dinulescu, atunci când au vrut să verifice dacă reclamaţiile şi nemulţumirile oamenilor sunt întemeiate, comisarii de la Protecţia Consumatorului nu au găsit cu cine să vorbească, lovindu-se de fiecare dată de uşile închise ale firmei care are program cu publicul numai între orele 3.00 şi 5.00 dimineaţa.
   
"Există o anumită firmă cu care nu am reuşit să ajungem la o înţelegere pentru că are un program cu publicul de la ora 03.00 la 05.00 dimineaţa. Nu am reuşit să găsim pe nimeni şi am încercat să vedem în legislaţie dacă acest lucru este normal. Am constatat că legea obligă să ai program cu publicul, dar nu obligă să ai un program în limite normale", a declarat şeful C.J.P.C. Buzău, Nicuşor Dinulescu.


×
Parteneri
Un jandarm din Braşov a fost omorât. Criminalul, găsit inconştient
x close