Antena 3 CNN Actualitate Situaţie fără precedent: Conturile Gărzii Financiare din Constanţa ar putea fi blocate

Situaţie fără precedent: Conturile Gărzii Financiare din Constanţa ar putea fi blocate

Situaţie fără precedent: Conturile Gărzii Financiare din Constanţa ar putea fi blocate
Sursa foto: Foto: pressalert.ro
31 Oct 2011   •   18:55

Situaţie fără precedent la Constanţa. Garda Financiară s-ar putea alege cu conturile blocate, asta după ce instanţa a decis că în urmă cu 4 ani comisarii au dat o amendă nedreaptă. Executorul a cerut astăzi ca instituţia să achite cheltuielile de judecată. Cum reprezentanţii Gărzii Financiare nu au plătit, li se va pune poprire pe conturi.

O firmă de amanet din Constanţa a fost amendată în 2007 pentru lipsa unui raport. Patronul firmei a refuzat atunci să semneze procesul verbal de amendă şi a contestat sancţiunea în instanţă.

În cele din urmă, judecătorul a decis că patronul a fost amendat pe nedrept, raportul cerut atunci de comisarii gărzii financiare nefiind obligatoriu. La finalul procesului, instanţa a obligat instituţia să plătească cheltuielile de judecată. Cum aceasta nu s-a conformat, executorul judecătoresc şi reprezentanţii firmei amendate au venit să îşi ceară drepturile, în această dimineaţă.

După aproape două ore negociere, reprezentanţii instituţiei au spus că nu plătesc. Singura soluţie a rămas blocarea conturilor. Procedura însă va mai dura câteva zile. Până atunci comisarii Gărzii Finaciare pot, însă, să-şi plătească datoria.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close