Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI LOCALE 2016. Situație fără precedent la Focșani. Jandarmii au intervenit în forță

ALEGERI LOCALE 2016. Situație fără precedent la Focșani. Jandarmii au intervenit în forță

ALEGERI LOCALE 2016. Situație fără precedent la Focșani. Jandarmii au intervenit în forță
Sursa foto: Foto:facebook.com/Jandarmeria-Română
05 Iun 2016   •   18:48

Situație fără precedent cu un sondaj de opinie la ieșirea de la urne, tip exit-poll. Se întâmplă la Focșani unde cercetarea a fost întreruptă de Poliție, scrie DCnews.

Biroul de Cercetări Sociale" – BCS, in urma Acreditarii BEC nr 79/ 04.06.2016, deruleaza o cercetare sociologică reprezentând un sondaj de opinie la ieșirea de la urne, tip exit-poll. Cercetarea sociologică isi propune să măsoare votul cetăţenilor faţă de candidatii la primăria Focsani, la Consiliul Local Focsani și Consiliul Judetean Vrancea.

Cercetarea sociologica a fost intrerupta cu ajutorul jandarmilor si politistilor, la sesizarea unor presedinti de sectii de votare.

Cum s-a ajuns la aceasta situatie fara precedent?

"PSD Vrancea, prin candidatul PSD la primaria Focsani - Cristi Misaila, a cerut BEM Focsani sa sesizeze Politia municipiului Focsani pentru " verificare si luare masuri legale fata de persoanele ce reprezinta BCS". Motivul alungarii operatorilor de catre politisti invocat de candidatului PSD este ca operatorii de exit-poll au nevoie, pe langa legitimatii de operator si buletin de identitate ( pe care le au), si de o „imputernicire speciala/ nominala"!

BEM Focsani, care are majoritate de voturi PSD- ALDE, in mod abuziv, a votat ca operatorii BCS au nevoie de o acreditare de la BCS ( !!! ), pe langa legitimatie BCS si buletin identitate. Pentru orice persoana de buna credinta, aceste doua documente ar fi suficiente sa arate ca operatorii reprezinta BCS.

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 exit poll
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close