Antena 3 CNN Actualitate Situație revoltătoare în Brăila. Zeci de polițiști merg la închisoare pentru luare de mită!

Situație revoltătoare în Brăila. Zeci de polițiști merg la închisoare pentru luare de mită!

Cel puțin 19 poliţişti merg la închisoare pentru luare de mită! Judecătorii îi trimit după gratii pe agenţii care vânau şoferi pe drumurile publice din Brăila, iar apoi le cereau bani ca să îi scape de amenzi. Doar trei din cei 22 de poliţişti trimişi în judecată au scăpat de puşcărie. 

Situație revoltătoare în Brăila. Zeci de polițiști merg la închisoare pentru luare de mită!
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
15 Ian 2020   •   08:29

Curtea de Apel Galaţi a hotărât condamnarea definitivă a 19 agenţi de poliţie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Brăila, dintr-un număr total de 22 de agenţi trimişi în judecată în 2015 pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual. Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, sub coordonarea procurorilor, au efectuat cercetări în urma cărora, pe 25 mai 2015, s-a dispus trimiterea în judecată a unui număr de 22 agenţi de poliţie pentru luare de mită, abuz în serviciu şi fals intelectual. 

"Din cercetări a rezultat că, în perioada 17 ianuarie - 21 aprilie 2015 , grupul format din cei 22 de poliţişti a săvârşit un număr total de 127 de acte materiale şi 4 situaţii de complicitate. Complexitatea cazului rezidă în caracterul de fenomen al comportamentului agenţilor de poliţie, aceştia obţinând sume de bani de la conducătorii auto care încălcau regulile privind circulaţia pe drumurile publice, în mod constant şi prin moduri de operare similare", se mai arată în comunicatul DGA - SJA Brăila.

×
Subiecte în articol: Brăila
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close