Situaţie revoltătoare în Olt. Un şofer de microbuz şcolar este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe fete

de S.T.    |    10 Sep 2019   •   21:36
Situaţie revoltătoare în Olt. Un şofer de microbuz şcolar este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe fete Galerie foto (1) Foto: captură Antena 3

Situaţie revoltătoare în Olt. Un şofer de microbuz şcolar este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe eleve.

Bărbatul a fost găsit nevinovat de procurori, deşi declaraţiile victimelor de la dosar sunt cutremurătoare.

Unul din martori susţine că poliţiştii i-au schimbat declaraţia. Ar fi vorba chiar de unul din agenţii învinuiţi în cazul Alexandra Măceşanu.

Expertiza psihologică a uneia dintre copilele abuzate arată clar că a fost abuzată emoţional. 

„Mă lupt cu morile de vânt de ani de zile”, spune mama acesteia.

„Lumea zice că acest caz nu există”, a adăugat Aura Barbu, mama Alexandrei.

Pe 30 martie anul acesta, Alexandra a luat microbuzul școlar. Înainte de plecare, fata a intrat în magazinul lui nea Mihai, șoferul microbuzului.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani s-a dat după tejghea, s-a apropiat de fetiță, i-a pus mâna pe sâni, a apucat-o de umeri și a pupat-o strâns pe obraz. A întrebat-o dacă are prieten. Fata i-a spus că nu. Atunci el a răspuns că o învață el cum să iubească, a relatat mama fetei.

Pe 1 august, la locuința familiei Barbu a venit ordonanța de la Parchet, semnată de procuroarea Măceșeanu și de prim-procurorul Cătălin Alexandru Zăvoianu. Parchetul a decis clasarea cauzei, sub aspectul săvârșirii de agresiune sexuală, întrucât fapta nu există.

Familia fetei a contestat ordonanța dată de procurori.

La rândul lui, bărbatul acuzat susține că ia în calcul să ceară daune în justiție de la familia Barbu pentru că plângerea la poliție i-ar fi provocat o boală pe fond de stres și i-ar fi prejudiciat imaginea.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close