Antena 3 CNN Actualitate Situație revoltătoare în traficul din Constanța! Un șofer inconștient a blocat o ambulanță

Situație revoltătoare în traficul din Constanța! Un șofer inconștient a blocat o ambulanță

Situație revoltătoare în traficul din Constanța! Un șofer inconștient a blocat o ambulanță
23 Aug 2018   •   08:46

Imagini revoltătoare surprinse în trafic de un asistent de pe o ambulanţa aflată în misiune.

Un şofer inconștient a blocat o ambulanţă, pe o stradă din Constanţa. Asistentul care a filmat momentul spune că şoferul le-a tăiat faţa şi a blocat intenţionat banda şi chiar le-ar fi arătat gesturi obscene, fără să ţină cont că aveau semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

Şoferii şi cadrele medicale de pe ambulanţă se plâng că se confruntă zilnic cu astfel de cazuri. Sunt prea mulţi şoferii care nu înţeleg că viaţa unor oameni depinde de intervenţia rapidă a cadrelor medicale.

„Oamenii care fac așa ceva, precum șoferul pe care l-ați arătat, le pun viața omenilor în pericol. Pentru că nu se știe unde mergea această ambulanță. Poate mergea la un stop cardiac, un accident rutier, cineva înecat în Constanța. Iar în Constanța, din păcate, am avut, în ultimii doi-trei ani, mai multe accidente cu ambulanțele din cauza unor șoferi inconștienți care nu au lăsat mașina să treacă. Toate aceste aspecte arată că mai avem foarte mult de învățat la capitolul educație rutieră. Contribui la uciderea unui om prin astfel de gesturi”, a spus Raed Arafat, șeful DSU, la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: ambulanta sofer
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close