Antena 3 Actualitate Situație revoltătoare într-o școală din Bacău! Elevii au fost umiliți pentru niște poze

Situație revoltătoare într-o școală din Bacău! Elevii au fost umiliți pentru niște poze

27 Mai 2018   •   19:17
Situație revoltătoare într-o școală din Bacău! Elevii au fost umiliți pentru niște poze
Sursa foto: foto- Pexels

Mai mulți elevi de la o școală generală din Bacău au fost umiliți. Aceștia au trebuit să se prefacă că mănâncă fructe pentru niște poze pentru a promova o alimentație sănătoasă. Doar că elevilor li s-a interzis să și guste din fructele respecte, lucru pe care părinții l-au criticat dur. 

Mai multe lădițe cu fructe au fost aduse în clase și elevii s-au prefăcut că mănâncă din ele. 

Copii au poftit la fructe, dar nu au fost lăsați să fuste. Acasă s-au plâns părinților și a izbucnit un adevărat scandal. 

"Mi se pare că i-au înjosit pe copii, unul dintre ei chiar a vrut să mănânce fructele şi i-a spus nu care cumva să mănânce, că trebuie să facă fotografii şi la ceilalţi", a povestit un părinte, conform b1.ro. 

”Al meu mi-a zis că îi ploua în gură şi trebuia să mănânce? Nu le-au dat nimic”, a spus un alt părinte. 

Autoritățile au o altă variantă. 

”La școală a avut loc o activitate educativă de promovare a alimentaţiei sănătoase. Cadrele didactice au cumpărat o cantitate de fructe nu foarte mare, care nu erau spălate, au folosit-o ca suport de imagine, pentru a-i îndemna pe copii să aleagă fructele în locul dulciurilor. A doua zi a fost o activitate de premiere. Fructele au fost spălate și oferite premianților”, a declarat Doina Marinov, purtător de cuvânt ISJ Bacău.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close