Antena 3 CNN Actualitate Situație spectaculoasă în Capitală. Un obuz a fost găsit în apartamentul unei bunici. Cum a ajuns obiectul în dulapul femeii

Situație spectaculoasă în Capitală. Un obuz a fost găsit în apartamentul unei bunici. Cum a ajuns obiectul în dulapul femeii

Situație spectaculoasă în Capitală. Un obuz a fost găsit în apartamentul unei bunici. Cum a ajuns obiectul în dulapul femeii
24 Noi 2019   •   18:33

Update: Între timp, noi detalii ies la iveală în această poveste. Bunicul bărbatului i-ar fi dat obuzul femeii ca să îl aibă amintire. 

Femeia nu a știut de fapt ce reprezintă obiectul și l-a păstrat cu nostalgie în dulap. Între timp, soțul ei a decedat.

Știrea inițială: Situație spectaculoasă în Capitală. Un obuz a fost găsit într-un apartament din Sectorul 3. Din primele informații, un nepot a găsit în apartamentul bunicii sale un obuz.

Blocul va fi evacuat de urgență, după ce bărbatul a anunțat incidentul la 112. Specialiştii au constatat că este vorba despre un obuz funcţional, cu focos activ.

”În jurul orei 16.00,  prin apel 112, un bărbat a sesizat, ca a gasit in apartamentul bunicii, un  obuz. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 23 Poliție, fiind informat și  ISUBIF.

S-a dispus evacuarea locatarilor din imobil pentru a permite acțiunea de extragere a elementului de muniție.La fața locului se deplasează și specialiștii Serviciului Pirotehnic din cadrul I.G.P.R..

Urmează ca polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase să efectueze cercetări în vederea stabilirii modului în care proiectilul a ajuns în posesia persoanei”, se arată într-un comunicat de presă.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close