Antena 3 CNN Actualitate Slobozia. Poliţistul care s-a sinucis acuza probleme de sănătate în ultimul timp

Slobozia. Poliţistul care s-a sinucis acuza probleme de sănătate în ultimul timp

Slobozia. Poliţistul care s-a sinucis acuza probleme de sănătate în ultimul timp
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Sep 2012   •   13:30
Update 13:30 - Poliţistul din Slobozia, care s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, în sediul Poliţiei Locale, fusese în concediu medical, el revenind la serviciu în urmă cu patru zile, iar duminică dimineaţă le-a spus superiorilor că are probleme de sănătate şi "nu se simte prea bine".
   
Potrivit şefului Poliţiei Locale Slobozia, Laurenţiu Abaza, poliţistul lucra în cadrul instituţiei din anul 2005 şi a trecut "foarte bine" ultima testare psihologică, efectuată la jumătatea acestui an, conform Mediafax
   
"Lucra din anul 2005 la Poliţia Locală Slobozia, înainte a fost gardian public. Lucra de la înfiinţarea instituţiei la noi, a trecut foarte bine ultima testare psihologică, în aprilie sau mai. Era un băiat corect, conştiinicios, pe mine m-a surprins gestul lui. Nu avea o sănătate de fier, avea probleme cu tensiunea. Revenise la serviciu de patru zile după ce a fost în concediu medical. Am avut o discuţie cu el despre probleme sale medicale, dar mi-a zis că este totul în ordine. În această dimineaţă el a declarat că nu se simte prea bine", a spus Laurenţiu Abaza.
   
Colegii poliţistului afirmă că bărbatul a mai acuzat probleme medicale, cardiace şi de tensiune, dar şi cu ficatul, iar comportamentul său de la serviciu, din ultima perioadă, nu a lăsat să se înţeleagă că ar fi avut neînţelegeri în familie sau neajunsuri financiare.

-----------------

Un poliţist local din Slobozia s-a sinucis în această dimineaţă. Poliţistul s-a împuşcat în cap cu arma din dotare.

Primarul municipiului Slobozia, Alexandru Stoica, a declarat că poliţistul a mers duminică dimineaţă la serviciu, iar la un moment dat, însoţit de un coleg, s-a dus la baie, ulterior auzindu-se o împuşcătură.
   
Colegul şi dispecerul de serviciu au dat alarma, găsindu-l pe poliţist mort în baie.
   
Agentul s-a împuşcat în cap cu arma din dotare..
   
Primarul a mai spus că bărbatul avea 47 de ani, nu era căsătorit şi suferea de inimă.
   
"Sunt consternat, nu avea probleme în familie, nu avea nici probleme de natură financiară, nu ştiu ce l-a determinat să facă un asemenea gest. Am înţeles că ar fi fost bolnav, că ar fi avut anumite probleme de sănătate, dar nu probleme psihologice, era un om respectabil", a declarat primarul Alexandru Stoica.
   
El a precizat că poliţistul promovase toate testele psihologice.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close