Slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-a încheiat. A început petrecere de la Palatul Snagov

de G.S.    |    01 Sep 2012   •   18:50
Slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-a încheiat. A început petrecere de la Palatul Snagov Galerie foto (2) Foto: VideoNews
Update 20:45 - Cei mai mulţi invitaţi au ajuns la Palatul Snagov, acolo unde are petrecerea pentru sărbătorirea proaspeţilor miri, Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. La petrecere sunt aşteptaţi aproximativ 600 de invitaţi.

Update 19:30 - S-a încheiat slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. Cei doi se vor îndrepta spre Palatul Snagov.Update 18:50 -
A început slujba de oficiere a căsătoriei religioase dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu. Slujba de oficiere a căsătoriei religioase a fiicei cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, cu Bogdan Ionescu are loc, la ora transmiterii acestei ştiri, la biserica Sfântul Spiridon din Capitală.
   
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la biserica Sf. Spiridon împreună cu membrii familiilor lor, chiar înaintea începerii ceremoniei.
   
Elena Băsescu poartă o rochie albă, amplă şi are un voal lung pe cap. Ea are un buchet de trandafiri roz.
   
Printre cei care asistă la eveniment sunt lideri PDL, între care Adriean Videanu, Cristian Preda, Traian Ungureanu, liderul FCD, Adrian Papahagi, dar şi Prinţul Paul şi Prinţesa Lia şi fiul lor, Carol Ferdinand, îmbrăcat în uniformă de ofiţer al armatei române. După începerea slujbei a ajuns şi liderul PNR, Mihail Neamţu.


   
În curtea bisericii sunt angajaţi ai unei firme de protecţie şi pază, care se află la biserică pentru toate nunţile care au loc aici.
   
Slujba este oficiată de mai mulţi preoţi, conduşi de PS Vicenţiu Ploieşteanu, vicar patriarhal.
   
În cele două capete ale străzii Şerban Vodă din faţa bisericii Sf. Spiridon se află două grupuri de câte aproximativ 30 de protestatari care l-au huiduit atât pe preşedinte, cât şi pe ceilalţi invitaţi şi au scandat lozinci antiprezidenţiale.
   
De asemenea, pe stradă, în faţa bisericii, se află un grup de aproximativ o sută de simpatizanţi cărora li s-au împărţit trandafiri roz şi care la sosirea mirilor şi a familiei prezidenţiale au aplaudat şi le-au transmis urări. De altfel, Traian Băsescu i-a şi salutat pe aceştia şi a ridicat un trandafir căzut pe asfalt şi i l-a dat unei jurnaliste.
   
Traian Băsescu a condus-o pe fiica sa de la maşină şi până în biserică.
  
Spre deosebire de cununia civilă, la biserică li se permite accesul cameramanilor şi fotoreporterilor în prima parte a slujbei.

Update 18:15 - 
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au ajuns la biserica Sfântul Spiridon, unde urmează să înceapă cununia religioasă.Update 16:00 -
Jandarmii au montat garduri la biserica Sfântul Spiridon, unde urmează să aibă loc cununia religioasă a Elenei Băsescu.

Update 12:10 -
Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au părăsit Primăria sectorului 2, unde s-au cununat civil. Preşedintele Traian Băsescu a părăsit Primăria cu puţin timp înainte de fiica sa.

Update 11:45
- Incidente la cununia civilă a Elenei Băsescu. Mai mulţi protestatari s-au adunat la Primărie, pentru a protesta.

Bogdan Ionescu a sosit înaintea familiei prezidenţiale.
   
La scurt timp, au sosit şi Elena Băsescu, la braţul tatălui său şi alături de mama sa. În acest moment, persoane strânse în faţa primăriei l-au huiduit pe şeful statului.


   
În faţa Primăriei se află aproximativ 300 de persoane, însă doar un grup de câteva zeci scandează lozinci antiprezidenţiale, cum ar fi "Demisia!" şi "Jos Băsescu!". Pe de altă parte, sunt persoane care au venit din curiozitate sau care vor să îi felicite pe miri şi să le ofere flori.

Reporterul Antena 3, Ivona Roşu, a relatat că incidentele sunt minore. "Mai mulţi protestatari, care au ajuns şi în Piaţa Universităţii, au venit la Primăria unde trebuie să ajungă cuplul, pentru a protesta faţă de acest eveniment".-----------------

Mai sunt doar câteva ore până când Elena Băsescu va spune "DA" în faţa ofiţerului stării civile. Cununia religioasă va avea loc spre seară, iar marea petrecere va începe la ora 8, la palatul Snagov unde vor ajunge aproape 600 de invitaţi.

Vor curge darurile scumpe şi oaspeţii vor avea parte de o petrecere de zile mari la vila din Snagov, la nunta Elenei Băsescu. La ospăţ însă, nu vor juca toate rudele mirilor. Neamurile sărace, de la ţară, n-au fost invitate.

Oamenii din Malureni - satul în care s-a nascut alesul Elenei Basescu - aşteaptă cu nerăbdare să-i vadă pe miri. Numai ca ei n-au fost invitaţi la petrecerea de la Snagov şi se vor mulţumi să vadă nunta la televizor.

Nici finii lui Traian Băsescu, din comuna gălăţeană Piscu, nu vor juca la nunta la palat. Fetiţa lor, Mihaela Cătălina, a fost botezată de preşedinte în 2006. Cu toate astea, naşii n-au mai trecut pe la ea de doi ani şi nici la nunta n-au poftit-o.

Rudele care-au fost lasate de-o parte spun că oricum nu-şi puteau permite să meargă la o astfel de nuntă.

Parteneri
x close