Antena 3 CNN Actualitate Slujba de Florii. Mii se credincioși, așteptați în biserici. Participanții trebuie să respecte măsurile sanitare

Slujba de Florii. Mii se credincioși, așteptați în biserici. Participanții trebuie să respecte măsurile sanitare

Mii de credincioși sunt așteptați la slujba de Florii, care are loc duminică dimineața. Liturghia se va desfășura în condiții speciale, din cauza pandemiei.

Slujba de Florii. Mii se credincioși, așteptați în biserici. Participanții trebuie să respecte măsurile sanitare
25 Apr 2021   •   08:58

Participanții trebuie să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea socială.

Foarte important, Patriarhia Română a anunțat că în cazul în care vremea nu va fi favorabilă, Sfânta Liturghie va fi oficiată în interiorul catedralei, cu participarea unui număr de maxim 70 de credincioși.

Slujbele din Capitală au fost programate pentru ora 8.30 de minute. Pentru început este oficiată o slujbă de sfințire a ramurilor de salcie, ramuri care vor fi apoi împărțite credincioșilor, alături de pachete cu anafură și iconițe.

Credincioșii trebuie să rămână la locurile lor, obiectele vor fi împărțite de voluntari desemnați de Catedrala Patriarhală.

La ora 09.30, reprezentanții bisericii vor începe desfășurarea Liturghiei. Va fi o slujbă care va dura până la ora 12.00 și este important de precizat că aceasta se va desfășura în interior.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close