Antena 3 CNN Actualitate Slujba oficiată de ÎPS Teodosie la Ziua Marinei, întreruptă de sosirea întârziată a preşedintelui Iohannis: "Vor răspunde în fața lui Dumnezeu"

Slujba oficiată de ÎPS Teodosie la Ziua Marinei, întreruptă de sosirea întârziată a preşedintelui Iohannis: "Vor răspunde în fața lui Dumnezeu"

Slujba oficiată de Înalt Prea Sfințitul Teodosie cu ocazia Zilei Marinei a fost întreruptă de organizatori, astăzi, după un decalaj în program. Decizia a fost luată de organizatori pentru a nu întârzia zborul unor aeronave ce urmau să survoleze zona.

Slujba oficiată de ÎPS Teodosie la Ziua Marinei, întreruptă de sosirea întârziată a preşedintelui Iohannis: "Vor răspunde în fața lui Dumnezeu"
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    15 Aug 2022   •   12:05

Slujba lui Teodosie a fost scurtată forțat, după ce președintele a întârziat câteva minute.

Pentru a intra din nou în programul stabilit la secundă, organizatorii evenimentului au fost nevoiți să-i taie microfonul înaltului prelat, întrucât ceremonia includea și survolarea portului de către mai multe aeronave, zbor care nu putea fi întârziat.

Acesta s-a supărat şi a părăsit locul în care avea loc ceremonia.

”Nu știm de ce au făcut asta. Răspund înaintea lui Dumnezeu. Mi-au dat 17 minute, ceea ce... și mai aveam timp”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, la Antena 3, în momentul plecării.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat, de asemenea, că e pentru prima dată când i se opreşte microfonul în timpul unei slujbe.

 

 

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close