Antena 3 CNN Actualitate Slujbă religioasă la altarul de la Colectiv. 15 preoţi i-au pomenit pe tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragedie

Slujbă religioasă la altarul de la Colectiv. 15 preoţi i-au pomenit pe tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragedie

Slujbă religioasă la altarul de la Colectiv. 15 preoţi i-au pomenit pe tinerii care şi-au pierdut viaţa în tragedie
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Noi 2015   •   09:11

Sute de oameni s-au adunat în faţa Clubului Colectiv pentru a participa la parastasul de 9 zile pentru cei care şi-au pierdut viaţa în tragedie. 15 preoţi de la mai multe biserici din Capitală s-au rugat şi i-au pomenit pe tinerii care au pierit în tragicul incendiu.

După ce au încheiat slujba în bisericile de parohie, preoţii au venit la clubul Colectiv, în faţa altarului cu miile de lumânări puse de oameni direct pe asfalt. La biserica Sfântul Nicolae Broşteni, care e la doi paşi de locul tragediei, s-a făcut o troiţă în memoria celor care au murit în incendiu.

Pentru mulţi a fost un un răgaz de reculegere, dar alţii şi-au strigat revolta în faţa preoţilor şi a sistemului.

În primele zile după incendiu, oamenii au fost revoltaţi că preoţii nu au venit în faţa clubului să ţină slujbe pentru cei morţi şi să se roage pentru răniţi. Prima reacţie a patriarhului Daniel, în care şi-a cerut iertare pentru lipsa de comunicare, a venit abia la şase zile de la momentul tragediei.

×
Subiecte în articol: slujba Club Colectiv
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close