Antena 3 CNN Actualitate SNSPA, menționată de președintele Atlantic Council. Rectorul Remus Pricopie: "O recunoaștere a rolului cheie pe care universitatea noastră l-a jucat în cadrul parteneriatului strategic"

SNSPA, menționată de președintele Atlantic Council. Rectorul Remus Pricopie: "O recunoaștere a rolului cheie pe care universitatea noastră l-a jucat în cadrul parteneriatului strategic"

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a fost menţionată de preşedintele Atlantic Council în discursul de felicitare adresat preşedintelui Klaus Iohannis.

SNSPA, menționată de președintele Atlantic Council. Rectorul Remus Pricopie: "O recunoaștere a rolului cheie pe care universitatea noastră l-a jucat în cadrul parteneriatului strategic"
de Georgiana Adam    |    09 Mai 2024   •   14:46

Președintele Atlantic Council, Frederick Kempe, a spus în discursul său că este o plăcere să lucreze cu Remus Pricopie, actualul rector al SNSPA.

"Mulțumesc președintelui Atlantic Council pentru recunoașterea eforturilor comunității academice #SNSPA și reiterez angajamentul nostru ferm pentru promovarea securității regionale și a cooperării transatlantice.

Menționarea de către Fred Kempe, în cadrul Galei Atlantic Council 2024, a colaborării fructuoase dintre think-tank-ul american și SNSPA reprezintă o recunoaștere a rolului cheie pe care universitatea noastră l-a jucat în cadrul parteneriatului strategic dintre #România și #SUA. Colaborarea SNSPA – Atlantic Council contribuie la dezvoltarea viitorilor lideri și la consolidarea relațiilor dintre cele două țări.

Accesând linkul de mai jos veți găsi transcriptul evenimentului și intervenția președintelui Atlantic Council, Fred Kempe, în cadrul ceremoniei de decernare a Premiilor Atlantic Council Distinguished Leadership 2024", a scris Remus Pricopie, rectorul SNSPA, într-o postare pe Facebook.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative #SNSPA a fost menționată de președintele Atlantic Council, Fred...

Publicată de Școala Națională de Studii Politice și Administrative - SNSPA pe Joi, 9 mai 2024

×
Subiecte în articol: Remus Pricopie SNSPA
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa ajunge în România
x close