Antena 3 CNN Actualitate Şocant. La doi ani, în comă alcoolică. Copilul a fost salvat de medici

Şocant. La doi ani, în comă alcoolică. Copilul a fost salvat de medici

Şocant. La doi ani, în comă alcoolică. Copilul a fost salvat de medici
Sursa foto: Foto: garfiiield.blogspot.com
de M.Z.    |    11 Ian 2012   •   10:41

Caz şocant la Vaslui. Un copil numai doi ani, din localitatea Mirceşti, a ajuns la spital în comă alcoolică şi cu hipotermie, după ce a fost lăsat singur de părinţi într-o casă neîncălzită şi cu două căni de vin pe masă, potrivit Mediafax.

Copilul a băut vinul din căni, fără să ştie la ce pericol se expune, după ce părinţii săi l-au lăsat singur în casă marţi seara şi au uitat alcoolul pe masă.

Băieţelul a intrat în comă alcoolică. Între timp, după trei ore, părinţii s-au întors acasă, au găsit copilul dormind profund şi cu temperatura corpului scăzută, dar nu au reuşit să-l trezească.

Speriaţi, aceştia au sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe.

"Când am ajuns la locul solicitării, copilul se afla în comă alcoolică şi cu hipotermie, temperatura corpului fiind de 34 de grade Celsius. Este clar că băieţelul a fost neglijat de părinţi, în condiţiile în care a fost lăsat singur într-o casă neîncălzită şi cu două căni cu vin pe masă. Important este că am reuşit să-l salvăm pe copil, până la spital acesta fiind stabilizat", a declarat, miercuri, medicul de gardă din cadrul SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Stabilizat de către medicul de pe ambulanţă, copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui unde va mai rămâne o perioadă sub tratament şi supraveghere medicală pentru a fi evitate orice riscuri ce pot apărea în astfel de cazuri.

 



×
Subiecte în articol: coma alcoolica copil vin alcool
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close