Antena 3 CNN Actualitate Şocant. O asistentă maternală acuzată că i-a violat pe cei doi copii cu handicap pe care îi îngrijea

Şocant. O asistentă maternală acuzată că i-a violat pe cei doi copii cu handicap pe care îi îngrijea

Şocant. O asistentă maternală acuzată că i-a violat pe cei doi copii cu handicap pe care îi îngrijea
Sursa foto: asistenta maternala,laura cristea
13 Ian 2009   •   19:31

Scandalul din sistemul asistenţilor maternali reizbucneşte după ce un alt caz şochează opinia publică. La numai câteva luni după ce o asistentă maternală din Bistriţa a fost acuzată că a omorât un băieţel pe care îl avea în grijă, în Capitală are loc un caz asemănător.
O asistentă maternală din sectorul 4 din Bucuresti i-a violat luni de zile pe cei doi băieţi cu handicap pe care era plătită să-i îngrijească. Femeia a abuzat şi de propriul ei copil, un băiat de 13 ani. Câteva dintre partidele de amor au fost filmate, se pare, chiar de asistentă.
Femeia se numeşte Laura Cristea şi a fost angajată să aibă grijă de copiii cu dizabilităţi. A fost plătită să le facă viaţa mai uşoară celor doi băieţi cu handicap sever.
Violurile au fost filmate în aparatamentul social în care primăria îi primise pe cei doi tineri. Luni de zile nimeni nu a ştiut ce se întâmplă în spatele uşilor închise. Femeia era singura care avea cheia şi acces înăuntru.
Cei doi băieţi nu pot vorbi. Au diagnostic sever: autism infantil şi oligofrenie. Nu pot comunica şi nu au discernământ.
În filmuleţele de pe telefonul mobil apare însă şi un al treilea băiat. Este vorba de fiul natural al femeii.
Echipa de la Acces Direct Antena 1 a găsit-o pe Laura în apartamentul social. Femeia a încercat să se dezvinovăţească. Mai mult, a încercat chiar să se transforme în victimă.
Femeia a fost demisă. La fel şi directorul direcţiei de asistenţă socială la care era angajată. Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Observator

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close