Antena 3 CNN Actualitate Şocant. O fată de 11 ani, care a fost violată, a născut un băieţel

Şocant. O fată de 11 ani, care a fost violată, a născut un băieţel

Şocant. O fată de 11 ani, care a fost violată, a născut un băieţel
Sursa foto: Foto: bzi.ro
21 Apr 2012   •   12:59

O fetiţa de 11 ani din localitatea constănţeană Săcele, care a rămas însărcinată după ce a fost violată de prietenul fratelui ei, mai mare cu zece ani decât ea, a născut, sâmbătă dimineaţă, prin cezariană, un băieţel, starea de sănătate a mamei şi a copilului fiind bună, conform Mediafax.
   
Fetiţa a născut la o clinică privată din municipiul Constanţa. Copilul, un băieţel în greutate de 3,08 kilograme, va fi botezat Bogdan.
   
Medicii spun că atât starea mamei cât şi a copilului este în prezent bună, dar urmează să-i mai ţină sub observaţie pentru a evita apariţia complicaţiilor.
   
Fata a rămas însărcinată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un prieten al fratelui său, mai mare cu zece ani decât ea, care obişnuia să îi viziteze şi care a fost, ulterior, trimis în judecată de către procurorii constănţeni sub acuzaţia de viol.
   
Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada martie - octombrie 2011, Mihai Vasilescu a întreţinut mai multe acte sexuale cu fetiţa în vârstă de 11 ani, profitând de imposibilitatea ei de a-şi exprima voinţa.
   
"Prin expertiza medico-legală psihiatrică efectuată asupra fetiţei, s-a stabilit că nu a realizat semnificaţia şi consecinţele reale ale unor raporturi sexuale, ceea ce echivalează cu lipsa consimţământului valabil exprimat. În urma acestor acte sexuale repetate, minora a rămas însărcinată", se menţiona în rechizitoriul întocmit de procurorii constănţeni.
   
Mihai Vasilescu, care este prieten cu fratele fetei, a locuit în casa familiei acesteia pe perioada verii, în anul 2011. Ulterior, el a plecat în Botoşani, pentru a munci, dar mai venea la prietenul său la sfârşit de săptămână, şi rămânea peste noapte. Mama fetiţei a aflat abia la începutul lunii ianuarie că fiica ei de 11 ani este însărcinată şi a depus apoi plângere la Poliţie.
   
Mihai Vasilescu a fost cercetat în stare de arest preventiv, iar pe parcursul urmăririi penale a recunoscut integral faptele reţinute în sarcina sa.
   
În februarie, tânărul a fost trimis în judecată pentru viol.

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close