Antena 3 CNN Actualitate Şocant: O tânără de 19 ani, însărcinată în luna a şaptea, s-a aruncat de la etajul al doilea

Şocant: O tânără de 19 ani, însărcinată în luna a şaptea, s-a aruncat de la etajul al doilea

Şocant: O tânără de 19 ani, însărcinată în luna a şaptea, s-a aruncat de la etajul al doilea
Sursa foto: Foto: atypicaltypea.com
04 Feb 2012   •   17:10

În urma unei dispute cu iubitul ei, o tânără de 19 de ani din Buzău, însărcinată în luna a şaptea, s-a aruncat de la etajul al doilea al apartamentului, în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează Mediafax. În urma incidentului femeia a fost transportată, în stare gravă, la un spital din Bucureşti.
   
Potrivit anchetatorilor, tânăra ar fi recurs la acest gest din cauza geloziei. În jurul orei 03.00, tânăra şi-a trezit prietenul pentru a-i pune întrebări legate de o eventuală aventură. După ce au încheiat discuţia, bărbatul a plecat să se culce şi pentru că a văzut că tânăra nu se întoarce lângă el, a revenit să o caute. Aceasta era deja cu picioarele pe pervaz şi s-a aruncat de la etaj sub privirile tânărului.
   
Tânara a suferit mai multe traumatisme şi fracturi, ajungând în stare gravă la Spitalul Judeţean Buzău. Totuşi, medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor au decis să o transporte la Spitalul Universitar din Bucureşti. În momentul de faţă nu există informaţii privind starea sarcinii.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close