ŞOCANT: Un bărbat dintr-o comună ieşeană şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc

de G.S.    |    20 Iul 2013   •   16:36
ŞOCANT: Un bărbat dintr-o comună ieşeană şi-a stropit soţia cu benzină şi i-a dat foc Foto: Agerpres
Un bărbat dintr-o comună ieşeană şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc, în urma unui conflict între cei doi, femeia fiind transportată în stare gravă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Bucureşti, conform Mediafax.
Soţii, originari din localitatea ieşeană ţuţora, s-au certat în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar la un moment dat, pe fondul consumului de alcool, bărbatul şi-a stropit soţia cu benzină, apoi i-a dat foc.
Femeia a suferit arsuri extrem de grave, pe 70 la sută din suprafaţa corpului, fiind dusă mai întâi la un spital din Iaşi, după care a fost transportată cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.
Flăcările s-au extins şi asupra casei în care cei doi locuiau. 
La faţa locului, s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a intervenit pentru stingerea incendiului. 
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi, flăcările au distrus acoperişul locuinţei, în proporţie de 90 la sută, precum şi mai multe bunuri din casă ale familiei respective.
Bărbatul este cercetat de procurori pentru tentativă de omor. El a fost internat, în cursul zilei de sâmbătă, la Spitalul de psihiatrie Socola, pentru o expertiză psihiatrică.
 

x close