Antena 3 CNN Actualitate Şocant! Un bărbat şi-a bătut fetiţa de 11 ani cu furtunul şi a închis-o în casă

Şocant! Un bărbat şi-a bătut fetiţa de 11 ani cu furtunul şi a închis-o în casă

Şocant! Un bărbat şi-a bătut fetiţa de 11 ani cu furtunul şi a închis-o în casă
14 Iul 2012   •   18:44

Un bărbat de 32 de ani din comuna dâmboviţeană Hulubeşti a fost arestat preventiv după ce şi-a bătut cu furtunul fetiţa de 11 ani, apoi a ţinut-o două ore închisă în casă, copila reuşind să fugă şi să meargă la o vecină care a anunţat Protecţia Copilului, conform Mediafax.
   
Potrivit anchetatorilor, fetiţa le-a declarat poliţiştilor că tatăl său a bătut-o cu un furtun, a legat-o de mâini cu o coardă şi a ţinut-o două ore închisă în casă.
   
Ulterior, copila a reuşit să fugă din camera în care fusese închisă şi a mers la o vecină care a sunat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, reprezentanţii instituţiei venind şi ducând-o pe fetiţă la spital.
   
"M-a băgat într-o cameră, m-a legat şi m-a bătut cu un furtun cu care uda roşiile. Nu este prima dată, era el aşa mai rău. Am reuşit să fug", a spus fetiţa de 11 ani.
   
Minora a fost transportată la Spitalul Orăşenesc din Găeşti, unde va rămâne internată câteva zile.
   
"A fost internată în secţia chirurgie, o fetiţă de 11 ani, bătută de tatăl ei, după cum reise din declaraţiile celor care au adus-o. A fost diagnosticată cu politraumatism prin agresiune şi echimoze multiple. Starea generală este bună şi va rămâne sub supravegherea medicilor", a declarat o asistentă de la Spitalul din Găeşti.
   
Mama fetiţei a spus că soţul său obişnuieşte să o bată şi pe ea şi pe copii, precizând că în 2007 ceilalţi doi fraţi ai fetiţei au fost preluaţi de reprezentanţii de la Protecţia Copilului timp de câteva zile, din cauză că au fost agresaţi.
   
"Nici eu nu am trai bun cu el. Acum a bătut-o pe fată cu furtunul, a legat-o cu o coardă de mâini şi a ţinut-o închisă în cameră vreo două ore. Pe mine şi pe ceilalţi copii ne-a dat afară. Îmi este foarte greu, mi-a luat Protecţia Copilului ceilalţi copii şi în 2007. Soţul începuse şi atunci cu bătăi. M-a sunat tata să mă duc pe la el, iar soţul nu m-a lăsat şi i-a spus fetei să nu-mi zică că m-a sunat, iar fata mi-a zis şi de aici a bătut-o", a declarat Paula Enache, mama fetiţei de 11 ani
   
Bărbatul şi-a recunoscut faptele în faţa anchetatorilor.
   
Poliţiştii au început ancheta în acest caz, iar bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat pentru 29 de zile.
   
"În cauză s-a întocmit dosar penal în care se fac cercetări faţă de principalul suspect. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate şi loviri sau alte violenţe, iar magistratii Judecătoriei Găeşti au admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a acestuia pentru 29 de zile", a declarat seful Poliţiei Găeşti, comisar şef Alexandru Iorga.
   
Bărbatul a fost dus în aresul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close