Antena 3 CNN Actualitate Social 12 persoane, reținute în dosarul bătrânilor păcăliţi de medici de biorezonanță la o clinică de înfrumusețare din București

12 persoane, reținute în dosarul bătrânilor păcăliţi de medici de biorezonanță la o clinică de înfrumusețare din București

Un număr de 12 persoane au fost reținute și ar putea fi arestate preventiv în cazul vârstnicilor înșelați de medicii de biorezonanță. Pacienților li se vindeau aparate mult mai scumpe decât prețul real.

12 persoane, reținute în dosarul bătrânilor păcăliţi de medici de biorezonanță la o clinică de înfrumusețare din București
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    04 Noi 2022   •   09:40

În urma cercetărilor efectuate, 12 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate magistraților, în cursul zilei, cu propunere legală, au anunțat anchetatorii.

Măsurile au fost luate în dosarul bătrânilor înșelați de medici de biorezonanță. Bătrânii erau păcăliți cu privire la starea lor de sănătate și apoi lor li se vindeau aparate "minune", la prețuri exorbitante. 

Un concentrator de oxigen era vândut cu 15.000, când pe piață prețul este de 4.000 de lei.

Polițiștii din București au făcut joi șapte percheziții la sediul unei societăți comerciale din Sectorul 6, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru înșelăciune și complicitate la înșelăciune, în formă continuată.

Din probatoriul de până acum reiese că persoanele vătămate erau induse în eroare de către reprezentanții societății comerciale, cu privire la starea lor precară de sănătate, iar în acest context erau determinate să cumpere aparatură nereglementată, din domeniul medical, la prețuri supraevaluate, informează Poliția Capitalei.

Prejudiciul în cauză se ridică la peste 150.000 de lei.
 

×
Subiecte în articol: biorezonanţă medici
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close