Antena 3 CNN Actualitate Social A aflat că iubita lui se culcase cu zeci de bărbați și a vrut să se răzbune. Ce a făcut acet tânăr este incredibil: ”Mă simt vinovat”

A aflat că iubita lui se culcase cu zeci de bărbați și a vrut să se răzbune. Ce a făcut acet tânăr este incredibil: ”Mă simt vinovat”

A aflat că iubita lui se culcase cu zeci de bărbați și a vrut să se răzbune. Ce a făcut acet tânăr este incredibil: ”Mă simt vinovat”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
12 Mar 2018   •   16:43

Un tânăr se confruntă cu probleme serioase în dragoste după ce a aflat că iubita lui s-a culcat cu zeci de bărbați înainte de a-l cunoaște.

”Am făcut amor cu prietena surorii mele, dar numai pentru a-mi recuceri iubita. Ea a mărturisit că a întreținut relații sexuale cu 18 băieți înainte să ne cunoaștem, iar eu doar cu patru fete. Am început să o înșel frecvent pentru a mă simți mai bine. Amândoi avem 23 de ani. Era incitant, dar mă simt vinovat acum pentru că am încercat să mă răzbun pe ea. Suntem împreună de doi ani. Mi-a spus despre trecutul ei abia după 18 luni, iar totul în jurul meu s-a năruit. Am început să o inșel  ori de cate ori am avut ocazia. A simțit că schimbarea mea a venit în momentul în care a vorbit despre trecutul ei. Acum două luni mi-a spus că vrea o pauză fiindcă am făcut-o să se simtă îngrozitor. Am trecut peste acest moment, iar la scurt timp am descoperit că este însărcinată. Întotdeauna am vrut să fiu tată, așa că am fost foarte mulțumit. Încerc să trec peste ce a făcut chiar dacă m-a rănit foarte tare.”, a declarat tânărul.

×
Subiecte în articol: iubita probleme tanar
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close