Antena 3 CNN Actualitate Social A ajuns cu mașina pe acoperișul unei case, în Suceava. Ce a făcut acest șofer e incredibil

A ajuns cu mașina pe acoperișul unei case, în Suceava. Ce a făcut acest șofer e incredibil

A ajuns cu mașina pe acoperișul unei case, în Suceava. Ce a făcut acest șofer e incredibil
Sursa foto: Sursa: monitorulsv.ro
04 Iul 2018   •   22:33

Un tânăr a scăpat maşina de sub control, a trecut printr-un gard şi apoi a ”aterizat” pe acoperişul unei case, trecând prin curţile a trei locuințe, în Suceava.

Probele biologice recoltate la spital au indicat că şoferul avea o alcoolemie de 1,25 alcool în sânge în momentul accidentului, relatează Monitorul de Suceava.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.30, pe E 85, în comuna Forăşti. Alin U., de 21 de ani, se afla la volanul mașinii. Tânărul care se afla în dreapta şoferului a făcut live pe Facebook cu goana nebună, filmând acul vitezometrului, la peste 200 de km/h.

Tinerii au rămas încarceraţi în maşină, fiind salvați de pompierii militari. Ca prin minune, tânărul din dreapta şoferului a suferit leziuni minore.

Tânărul de la volan a suferit multiple leziuni, inclusiv fractură de bază de craniu. Pentru această din urmă leziune el a fost operat de medicii de la Spitalul Judeţean Suceava.

×
Subiecte în articol: masina acoperis Suceava sofer
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close