Antena 3 CNN Actualitate Social A creat un cont pe Facebook și s-a trezit cu poliția la ușă. Ce a făcut un bărbat din Timișoara

A creat un cont pe Facebook și s-a trezit cu poliția la ușă. Ce a făcut un bărbat din Timișoara

A creat un cont pe Facebook și s-a trezit cu poliția la ușă. Ce a făcut un bărbat din Timișoara
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Aug 2017   •   14:58

Percheziții, vineri dimineață, în locuința unui bărbat în vârstă de 49 de ani din Timișoara. Procurorii DIICOT îl acuză pe acesta că a creat un cont fals pe Facebook, cu numele și pozele unei femei pe care a vrut să o defăimeze.

Potrivit bihon.ro, bărbatul de 49 de ani s-a trezit vineri dimineață cu polițiștii de la Crimă Organizată la ușă. Oamenii legii au desfășurat o percheziție în locuința suspectului, iar în timpul controlului au ridicat un laptop, un hard-disk, trei telefoane mobile și un stick USB.

Oamenii legii susțin că bărbatul ar fi folosit datele de stare civilă și fotografiile unei femei pentru a crea un cot fals pe o rețea de socializare. Voia să-i aducă victimei prejudicii de imagine cu repercursiuni asupra locului de muncă, scrie . 

"Pe contul fals ar fi fost postate fotografii copiate de pe contul real al victimei, astfel modificate, încât aceasta să apară în ipostaze indecente, cu caracter de nuditate. Cel în cauză a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, pentru audieri.  

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close