Antena 3 CNN Actualitate Social A dispărut în mod misterios, iar familia l-a căutat fără încetare timp de 16 ani. Într-o zi bărbatul a fost găsit. Ce se întâmplase cu el

A dispărut în mod misterios, iar familia l-a căutat fără încetare timp de 16 ani. Într-o zi bărbatul a fost găsit. Ce se întâmplase cu el

A dispărut în mod misterios, iar familia l-a căutat fără încetare timp de 16 ani. Într-o zi bărbatul a fost găsit. Ce se întâmplase cu el
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Ian 2018   •   09:26

Un australian care disparuse de acasa in urma cu 16 ani a fost gasit de familia sa in Marea Britanie. Tanarul a trait mai bine de un deceniu pe strazi. Dar iata cum incepe povestea dramatica a lui Jason Ronald Douglas.

Jason a trait initial cu unchiul sau, in Marea Britanie, in timp ce familia lui era in Australia. Din nefericire, unchiul a murit in 1999 in urma unui infarct, iar atunci a fost si singurul an in care rudele l-au vazut ultima data pe Jason. Famila a incercat disperata sa ia legatura cu el, insa fara rezultat. Au luat legatura cu politia din Marea Britanie, insa din cauza faptului ca se aflau pe alt continent, demersurile nu au avut succes.

Abia dupa cativa ani, rudele au reusit sa coopereze cu autoritatile din Marea Britanie, si, intr-o zi, au fost anuntati ca Jason a fost gasit. In viata, insa total schimbat. Familia lui nu a avut bani sa il aduca in tara, asa ca a cerut ajutorul apropiatilor.

”Jason a disparut de 16 ani, traieste pe strazi de multi ani si de aceea ne-a fost greu sa-l gasim. El a crezut ca familia nu il vrea si ca toti am renuntat sa-l mai cautam, insa nu a fost asa. Acum, vrea cu disperare sa se intoarca acasa, in Australia, la surorile si mama lui. Avem nevoie de bani pentru a-i face acte. Orice ajutor e binevenit”, a marturisit sora lui, Lisa.

Barbatului i s-au furat actele si i-a fost greu sa se descurce intr-o tara straina, asa ca a fost nevoit sa cerseasca pentru a supravietui, informeaza ciao.ro.

”Mi-a povestit viata grea pe care a avut-o acolo. A plans, dar a fost fericit sa afle ca are o familie care l-a cautat neincetat. Nu s-a putut descurca fara acte si s-a ocupat cu furtul din magazine si cersitul, ca sa aiba ce manca”, a mai adaugat femeia.

×
Subiecte în articol: barbat familie poveste rude rezultat Politie
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close