Antena 3 CNN Actualitate Social A făcut curățenie și a găsit sub pat un bilet de avion vechi de 20 de ani. S-a dus cu el la aeroport și a avut parte de o surpriză colosală. Ce i s-a întâmplat bărbatului

A făcut curățenie și a găsit sub pat un bilet de avion vechi de 20 de ani. S-a dus cu el la aeroport și a avut parte de o surpriză colosală. Ce i s-a întâmplat bărbatului

A făcut curățenie și a găsit sub pat un bilet de avion vechi de 20 de ani. S-a dus cu el la aeroport și a avut parte de o surpriză colosală. Ce i s-a întâmplat bărbatului
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
06 Feb 2018   •   10:54

Un barbat din Statele Unite ale Americii a facut recent o descoperire care l-a pus pe ganduri.

Acesta a facut curatenie si a inceput sa mute toate lucrurile din dormitor, iar cand a ajuns si in preajma patului a avut parte de o reala surpriza. John Walker a gasit un bilet de avion, vechi de 19 ani.

Si-a adus rapid aminte ca in urma cu aproape 20 de ani trebuia sa ajunga la nunta unui cumnat, dar din cauza unor probleme nu a mai reusit sa plece. Totodata, si-a amintit rapid ca nu a vrut sa piarda atunci banii investiti in bilet, dar ca nu a putut sa recupereze suma pe care a platit-o.

Potrivit mirror.co.uk, a incercat o singura data sa isi recupereze banii, insa a primit un raspuns negativ din partea companiei de zbor. Totusi, el putea folosi acel bilet pentru a pleca intr-o alta vacanta.

Anii au trecut, iar John Walker a pus acel bilet intr-o cutie alaturi de alte documente, sub pat, si a uitat de el. Cand a inspectat recent bucata de hartie, americanul a vazut ca aceasta se pastrase foarte bine si si-a incercat iarasi norocul.

Odata ajuns pe aeroport, barbatul din orasul Greensboro a decis sa caute compania de la care achizitionase initial acel bilet. Doar ca a avut o surpriza cand a descoperit ca aceasta nu mai exista, insa toata baza de date fusese transferata la o alta firma.

John Walker a incercat sa dea de urma companiei „United Airlines” si a petrecut cateva zile dand mai multe telefoane. Aproape s-a dat batut cand a observat ca nu are niciun fel de rezultat, dar a decis sa incerce o ultima varianta.

In momentul in care le-a scris pe Twitter celor de la actuala companie aeriana, acesta a primit un raspuns pozitiv aproape pe loc. A mai aflat si ca acel bilet valoreaza acum 570 de dolari, dar si ca il poate folosi oricand isi doreste sa plece in vacanta.

×
Subiecte în articol: curatenie bilet avion aeroport surpriza
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close