Antena 3 CNN Actualitate Social A folosit telefonul 20 de ore neîncetat. E șocant ce a pățit această femeie

A folosit telefonul 20 de ore neîncetat. E șocant ce a pățit această femeie

A folosit telefonul 20 de ore neîncetat. E șocant ce a pățit această femeie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
15 Mar 2018   •   18:27

 O chinezoaică a făcut cheaguri de sânge pe creier, după ce a folosit telefonul mobil timp de 20 de ore fără oprire, punându-şi astfel viaţa în pericol. 

Muncitoarea de 47 de ani a fost supusă ulterior timp de trei ore unei operaţii chirurgicale, despre care medicii au spus că i-a salvat viaţa. Iar acum femeia internată în spital, unde va trece printr-o perioadă de recuperare, se uită cu jind la mobilul ei, informează rador.ro.

Doamna, al cărei nume nu este precizat, a rămas cu ochii pe ecranul telefonului în timpul călătoriei cu trenul pe o distanţă lungă, din provincia Henan din centrul Chinei, până în oraşul din sud, Guangzhou. Când a coborât din tren, vorbea cu greu şi îşi mişca membrele de pe o parte a corpului cu dificultate. Unul din medicii de la spitalul unde a fost internată a spus că viaţa ei ar fi fost în pericol dacă nu ar fi fost supusă imediat unei intervenţii chirurgicale. Doctorul a atenţionat că oamenii nu trebuie să rămână prea mult timp în aceeaşi poziţie, în timp ce folosesc telefoanele.

×
Subiecte în articol: telefon femeie creier
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close