A fost agresat și lovit de mai mulți tineri pe terasa unui bar din Focșani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgență la spital

20 Feb 2019   •   12:52
A fost agresat și lovit de mai mulți tineri pe terasa unui bar din Focșani. Adolescentul de 16 ani a ajuns de urgență la spital Foto: pixabay.com

Cinci tineri din Focşani, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, sunt cercetaţi de poliţie, după ce un adolescent de 16 ani a reclamat că ar fi fost agresat de mai multe persoane, pe terasa unui bar din localitate, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

"La data de 18 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Focşani, cu privire la faptul că în noaptea de 16/17 februarie, în jurul orei 00,30, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitate, a fost lovit de mai mulţi tineri. În urma verificărilor efectuate, principalii suspecţi au fost identificaţi, aceştia având vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, inspector principal Cătălina Murariu. 

Potrivit poliţiei, până în prezent au calitatea de suspect cinci persoane. 

Tânărul s-a prezentat sâmbătă seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Focşani, unde a fost diagnosticat, conform buletinului de presă al unităţii medicale, cu "traumatism cranio-facial cu plagă contuză minoră supra sprânceană stânga, prin agresiune". Acesta a primit îngrijiri medicale, dar nu a fost spitalizat. 

În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Sursă: Agerpres
x close