Antena 3 CNN Actualitate Social A fost fără iubitul ei la o petrecere, iar ce s-a întâmplat e incredibil. Nu se aștepta nici în ruptul capului să facă acest gest: ”Nu mai pot să dorm noaptea! Mă simt îngrozitor”

A fost fără iubitul ei la o petrecere, iar ce s-a întâmplat e incredibil. Nu se aștepta nici în ruptul capului să facă acest gest: ”Nu mai pot să dorm noaptea! Mă simt îngrozitor”

A fost fără iubitul ei la o petrecere, iar ce s-a întâmplat e incredibil. Nu se aștepta nici în ruptul capului să facă acest gest: ”Nu mai pot să dorm noaptea! Mă simt îngrozitor”
11 Mar 2018   •   13:55

O tânără de 28 de ani și-a înșelat iubitul la o petrecere, iar la scurt timp a aflat că este însărcinată. Femeia nu știe cine este tatăl copilului și se confruntă cu coșmaruri în fiecare seară.

”Am 28 de ani iar iubitul meu are 29. Suntem împreună de trei ani, iar relația noastră a avut suișuri și coborâșuri ca orice cuplu, dar suntem fericiți. Am fost împreună cu prietenii la o petrecere într-un club. Am întâlnit un tip minunat și am început să flirtez cu el. Știu că a fost greșit, dar băusem prea mult în seara aceea.Vorbeam, dansam și ne distram. La scurt timp mi-a șoptit la ureche întrebându-mă dacă am putea merge într-un loc mai liniștit. Mi-am cerut scuze prietenilor mei și m-am dus la un hotel local în care locuia. Am avut parte de o noapte minunată Am făcut schimb de numere de telefon, dar nu am mai auzit nimic de la el și m-am gândit că acesta este sfârșitul.

Am făcut un test de sarcină câteva săptămâni mai târziu și am aflat că sunt însărcinată. Am simțit că trebuie să-i spun iubitului meu. El a fost atât de fericit la gândul că vom avea un copil.

El nu încetează să spună ce familie mare și fericită vom avea și este foarte entuziasmat.

Acum sunt în luna a șasea, dar mă simt atât de vinovată pentru că nu are nicio idee ce am făcut, iar bebelușul s-ar putea să nu fie al lui. Îl iubesc foarte mult și regret amarnic ce sa întâmplat. Mi-e frică să-i spun ce s-a întâmplat pentru că știu că e posibil să mă părăsească atunci când va afla adevărul. Nici nu pot dormi, și plâng toată noaptea. Mă simt îngrozitor.”, a declarat femeia.

×
Subiecte în articol: femeie insarcinata inselat petrecere
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close