Antena 3 CNN Actualitate Social A furat mașina unei rude și a pornit într-o cursă nebună prin oraș, fără să aibă permis. Ce a pățit la scurt timp un tânăr

A furat mașina unei rude și a pornit într-o cursă nebună prin oraș, fără să aibă permis. Ce a pățit la scurt timp un tânăr

A furat mașina unei rude și a pornit într-o cursă nebună prin oraș, fără să aibă permis. Ce a pățit la scurt timp un tânăr
Sursa foto: foto: Pexels
13 Feb 2018   •   23:50

Un tânăr de 21 de ani a semănat groază marți seară printre şoferii din Galaţi. A furat maşina unchiului său şi, fără să fi avut vreodată permis de conducere, a pornit într-o cursă nebună pe şosea.

Imediat au început să curgă reclamaţiile la poliţie din partea şoferilor care spuneau că au trecut prin situaţii limită, în încercarea de a evita un accident cu maşina condusă de tânăr.

Aventura lui s-a încheiat într-o altă maşină parcată pe faleza Dunării, din fericire, fără victime, informează gazetagalatiului.ro.

După ce a îngrozit tot oraşul, prin cursa lui haotică, în care a încălcat toate regulile de circulaţie, tânărul de 21 de ani a dat o adevărată reprezentaţie şi în fata poliţiştilor. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice şi pentru a primi îngrijiri medicale.

Pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism fără a poseda permis, furt şi vătămare corporală din culpă.

 

×
Subiecte în articol: masina cursa permis masina Politie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close