x close

A găsit o femeie îngheţată, sub zăpadă. Toată lumea a rămas șocată când a aflat ce s-a întâmplat cu tânăra

22 Dec 2017   •   10:52
A găsit o femeie îngheţată, sub zăpadă. Toată lumea a rămas șocată când a aflat ce s-a întâmplat cu tânăra Foto: Pixabay.com

După o furtună de zăpadă cruntă, Wally Nelson a găsit trupul unei tinere de 19 ani îngheţată bocnă, în zăpadă, în faţa casei.

Fata fusese să-şi viziteze o prietenă, în ciuda avertismentelor meteorologilor. La un moment dat, din cauza poleiului, maşina a derapat şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, tinerei i-a fost imposibil să o mai pornească, aşa că a trebuit să coboare şi să caute să se adăpostească. În maşină, risca să moară de frig.

N-a ajuns, însă, prea departe, din cauza ninsorii abundente şi a temperaturii extrem de scăzute. Tot ce spera era să întâlnească pe cineva cunoscut care să o ajute.

Nelson tocmai ieşise din casă şi se îndrepta spre un bun prieten, când a descoperit trupul îngropat în zăpadă şi gheaţă.

Băiatul a dat imediat zăpada şi gheaţa la o parte. Apoi a înfăşat-o într-o pătură şi a dus-o la un spital din apropiere. Medicii i-au acordat primul ajutor imediat. Seara târziu, mâinile tinerei au început să se dezgheţe. Picioarele au avut nevoie de trei zile, însă, să-şi reînceapă circulaţia, informează realitatea.net.

Doctorii au fost uimiţi când au văzut că tânăra, în ciuda faptului că venise mai mult moartă, nu a avut nevoie de niciun fel de amputare. După aproape patru luni de îngrijiri, aceasta şi-a revenit aproape în totalitate.

Citeşte mai multe despre:

femeie inghet zapada tanara furtuna supravietuire
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati