Antena 3 CNN Actualitate Social A hotărât să își părăsească soțul și cei nouă copii. Motivul este incredibil

A hotărât să își părăsească soțul și cei nouă copii. Motivul este incredibil

A hotărât să își părăsească soțul și cei nouă copii. Motivul este incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
14 Noi 2017   •   13:39

O mamă în vârstă de 44 de ani din Marea Britanie și-a părăsit soțul și cei nouă copii, după ce a cunoscut online un bărbat cu câțiva ani mai tânăr.

Femeia a decis să divorțeze după 23 de ani de căsnicie și să înceapă o viață nouă, alături de un bărbat cu 14 ani mai tânăr, sunt mărturiile unui soț devastat de decizia halucinantă a fostei sale soții, alături de care are nouă copii.

Potrivit The Sun, Bărbatul povestește cum soția lui a început să-și schimbe comportamentul față de familie brusc. 

”Este criza vârstei mijlocii. A început să meargă la sală, să-și facă tatuaje și să poarte rochii din ce în ce mai scurte”, a povestit îndurerat acesta. 

Heidi era o mamă foarte iubitoare și o soție devotată, dar deodată s-a transformat într-un om pe care nu îl mai recunoaște.

Cei doi au împreună șase copii, ceilalți trei fiind ai lui Heidi dintr-o relație anterioară. Femeia a renunțat la tot, după ce s-a mutat cu iubitul ei în vârstă de 30 de ani în Africa de Sud.

”Am cunoscut un bărbat mai tânăr. Mariajul nostru avea probleme. Ne-am despărțit. Nu este permis ca o femeie să iubească din nou?”, a fost explicația femeii.

×
Subiecte în articol: sot copii barbat mariaj
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close